Om klubben - Sandnes Brukshund Klubb

Gå til innhold

Sandnes Brukshund Klubb ble stiftet våren 2011.

Sandnes Brukshund Klubb er tilsluttet Norsk kennel klubb (NKK).

Klubbens formål er blant annet å arbeide for riktig behandling av hunder og for at aktiviteter med hund drives i verdige former, samt å legge muligheter og forhold til rette for medlemmene for aktiviteter med hund. For tiden tilbyr klubben aktiviteter som lydighet, rallylydighet og utstillingstrening.

Det avholdes månedlige klubbmesterskap i rallylydighet. Dette gir klubbens medlemmer en fin mulighet til å få konkurranseerfaring.
Det er lagt opp til faste treninger, hvor man kan få hjelp/instruksjon på alle nivåer, samt at det blir arrangert valpekurs og lydighet og rallylydighet kurs.

Vi har pr. i dag ca. 140 betalende medlemmer.

Vi har nybegynner/valpetrening med instruktør på onsdager kl. 18.00
Vi trener lydighet/rallylydighet med instruktør på onsdager fra kl. 19.00.
Når det er utstilling i området kjører vi utstillingstrening 2 ganger før konkurransen.
Og vi trener rallylydighet på torsdager fra kl. 18.00. (En må ha gått kurs og ha konkurrert i klasse 1 på en offisiell konkurranse.)

Vi trener på Sviland ved idrettsplassen på Sviland.
Adressen er: Espelandsveien 382 på Sviland

Kjørebeskrivelse:
 Følg E39 sørover forbi Bogafjell. Ta av til venstre etter Bråsteinsvannet og kjør forbi arboretet og til idrettsområdet (ligger på venstre side), som vel er mest kjent for det store BMX-anlegget.
Link til kart: Trykk her
Tilbake til innholdet